Gulvtæppe 160 x 230 cm filtsten beige/grå/brun/chokoladebrun

Hvis du leder efter et gulvtæppe, der er både karakteristisk, praktisk og varmt, vil vores stilfulde gulvtæppe være noget for dig! Vores unikke raltæppe er lavet af hundredvis af håndlavede filtsten i uld, der er syet sammen, og det vil være et blikfang i enhver boligindretning! Gulvtæppet er håndlavet af dygtige kunsthåndværkere med enestående talenter. Med den attraktive tekstur og det unikke raldesign vil det passe perfekt ind i din boligindretning. Gulvtæppet er lavet af 99% uld og 1% nylon, så det er blødt og behageligt, men holdbart, og det kræver kun lav vedligeholdelse. Bemærk venligst, at gulvtæppet er håndlavet, så der kan forekomme små forskelle i mønsteret og farven. Bemærk: Vores tæpper pakkes i ruller for nem transport. Giv derfor produktet lidt tid til at blive helt lige og fladt.
Varenummer: 284383

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Hvis du leder efter et gulvtæppe, der er både karakteristisk, praktisk og varmt, vil vores stilfulde gulvtæppe være noget for dig!

Vores unikke raltæppe er lavet af hundredvis af håndlavede filtsten i uld, der er syet sammen, og det vil være et blikfang i enhver boligindretning! Gulvtæppet er håndlavet af dygtige kunsthåndværkere med enestående talenter. Med den attraktive tekstur og det unikke raldesign vil det passe perfekt ind i din boligindretning. Gulvtæppet er lavet af 99% uld og 1% nylon, så det er blødt og behageligt, men holdbart, og det kræver kun lav vedligeholdelse. Bemærk venligst, at gulvtæppet er håndlavet, så der kan forekomme små forskelle i mønsteret og farven.

Bemærk: Vores tæpper pakkes i ruller for nem transport. Giv derfor produktet lidt tid til at blive helt lige og fladt.

  • Farve: Beige, grå, brun og chokoladebrun
  • Materiale: 99% uld og 1% nylon
  • Mål: 160 x 230 cm (B x L)
  • Vægt: 8000 g/m²
  • Håndlavet, hvert tæppe er unikt
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig