Gulvtæppe i ægte koskind 150 x 170 cm sort og hvid

Giv din boligindretning en lille smule western-præg og vild charme med vores gulvtæppe i ægte koskind! Dette koskindsgulvtæppe er blødt, og det vil skabe en hyggelig og varm stemning i ethvert rum. Dette gulvtæppe i ægte koskind er desuden multifunktionelt, hvilket betyder, at du kan lægge det hen over en stol som et pyntetæppe for ekstra tekstur og en chik charme, eller du kan hænge det op på en væg for at skabe en unik stil. Bemærk venligst, at ar og forskelle i farve og størrelse er en naturlig del af skindet, hvilket gør alle vores koskindstæpper unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 284343

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Giv din boligindretning en lille smule western-præg og vild charme med vores gulvtæppe i ægte koskind! Dette koskindsgulvtæppe er blødt, og det vil skabe en hyggelig og varm stemning i ethvert rum.

Dette gulvtæppe i ægte koskind er desuden multifunktionelt, hvilket betyder, at du kan lægge det hen over en stol som et pyntetæppe for ekstra tekstur og en chik charme, eller du kan hænge det op på en væg for at skabe en unik stil.

Bemærk venligst, at ar og forskelle i farve og størrelse er en naturlig del af skindet, hvilket gør alle vores koskindstæpper unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Sort og hvid
  • Materiale: Ægte koskind
  • Mål: 150 x 170 cm (B x L)
  • Stof: Læder: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig