Håndvask 40 x 12 cm marmor cremefarvet

Denne håndvask i marmor oser af moderne charme, som vil være et rigtig blikfang på dit badeværelse eller toilet. Denne flotte håndvask er ikke bare en brugervenlig vask til hverdagsbrug, men også en dekoration i din bolig. Håndvasken er lavet af smuk marmor og en glat, udvendig finish, så den er ekstrem robust, samtidig med at den har et elegant look. Den vil helt sikkert passe til ethvert interiør. Desuden er vasken nem at rengøre. Vigtig bemærkning: Mønstrene varierer fra produkt til produkt, hvilket gør alle vores håndvaske i naturlig sten unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 142775

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne håndvask i marmor oser af moderne charme, som vil være et rigtig blikfang på dit badeværelse eller toilet.

Denne flotte håndvask er ikke bare en brugervenlig vask til hverdagsbrug, men også en dekoration i din bolig. Håndvasken er lavet af smuk marmor og en glat, udvendig finish, så den er ekstrem robust, samtidig med at den har et elegant look. Den vil helt sikkert passe til ethvert interiør. Desuden er vasken nem at rengøre.

Vigtig bemærkning: Mønstrene varierer fra produkt til produkt, hvilket gør alle vores håndvaske i naturlig sten unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Cremefarvet
  • Materiale: Marmor
  • Mål: 40 x 12 cm (Diameter x H)
  • Diameter, afløbshul: 4,5 cm
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig