Hængende altanbord i massivt akacietræ 64,5 x 44 x 80 cm

Vores foldbare altanbord udstråler rustik charme og vil være en fantastisk tilføjelse til din altan eller terrasse. Det fungerer som et sofabord, hvor du kan placere drinks, eller som et bekvemt arbejdsbord, hvor du kan opbevare haveredskaber og potteplanter. Det hængende bord kan fastgøres til enhver terrasse eller gelænder. Vores hængebord er fremstillet af massivt akacietræ og har derefter fået en naturlig oliefinish, det er let at vedligeholde og vejrbestandigt. Altanbordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. Terrassebordet er nemt at samle. Bemærk, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.
Varenummer: 44118

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.199,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores foldbare altanbord udstråler rustik charme og vil være en fantastisk tilføjelse til din altan eller terrasse. Det fungerer som et sofabord, hvor du kan placere drinks, eller som et bekvemt arbejdsbord, hvor du kan opbevare haveredskaber og potteplanter.

Det hængende bord kan fastgøres til enhver terrasse eller gelænder. Vores hængebord er fremstillet af massivt akacietræ og har derefter fået en naturlig oliefinish, det er let at vedligeholde og vejrbestandigt. Altanbordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. Terrassebordet er nemt at samle.

Bemærk, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish
  • Produktmål: 64,5 x 44 x 80 cm (L x B x H)
  • Bordplade, mål: 60 x 41,5 cm (L x B)
  • Kan nemt foldes væk
  • Pakken inkluderer monteringstilbehør
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig