Hængeparasol med træstang 400x300 cm blå

Denne elegante hængeparasol er det perfekte valg til at skabe skygge og beskytte dig selv mod solens skadelige UV-stråler, når du slapper af med din familie på verandaen, terrassen eller i haven. Den vil være et blikfang i dit udendørsområde. Denne udendørsparasol består af UV-resistent og farvefast polyesterstof, som giver dig den bedste beskyttelse mod solen og dens UV-stråler. Derudover er træstængerne meget stærke, hvilket forbedrer stabiliteten og holdbarheden yderligere. Baldakinen hænger frit fra stangen, så stangen ikke optager pladsen under parasollen. Solskærmen kan let åbnes og lukkes takket være håndsvingsmekanismen. Dette produkt er let at samle.
Varenummer: 47123

Lagerstatus: På lager

2.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne elegante hængeparasol er det perfekte valg til at skabe skygge og beskytte dig selv mod solens skadelige UV-stråler, når du slapper af med din familie på verandaen, terrassen eller i haven. Den vil være et blikfang i dit udendørsområde.

Denne udendørsparasol består af UV-resistent og farvefast polyesterstof, som giver dig den bedste beskyttelse mod solen og dens UV-stråler. Derudover er træstængerne meget stærke, hvilket forbedrer stabiliteten og holdbarheden yderligere.

Baldakinen hænger frit fra stangen, så stangen ikke optager pladsen under parasollen. Solskærmen kan let åbnes og lukkes takket være håndsvingsmekanismen. Dette produkt er let at samle.

  • Farve: Blå
  • Materiale: Stof (100 % polyester), lamineret bambus, fyrretræ
  • Produktmål: 400 x 300 x 285 cm (L x B x H)
  • Stangtykkelse: 55 mm
  • Med luftventilation
  • Håndsvingsmekanisme for nem åbning og lukning
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig