Havebaldakin pavillontelt med gardiner sekskantet 360 x 265 cm

Denne pavillon med gardiner har et klassisk og yndefuldt design. Den vil være det perfekte skyggeområde til udendørsarrangementer, f.eks. middage, grillfester, familiesammenkomster osv. Det vandafvisende og vejrbestandige tag og gardinerne er lavet i polyesterstof med en polyamid-belægning (PA). Rammen er solidt konstrueret med stærkt pulverlakeret stål og er derfor rustbestandigt og meget stabilt. Markisen har et stilfuldt dobbeltventilerende design, der skaber bedre ventilering. Polyestergardinerne er nemme at rengøre og kan lukkes for at skabe en afskærmning eller kan holdes væk med de inkluderede gardinsnore. Denne pavillon vil være det helt perfekte valg til dine sammenkomster i haven. Den er nem at samle.
Varenummer: 44766

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.049,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne pavillon med gardiner har et klassisk og yndefuldt design. Den vil være det perfekte skyggeområde til udendørsarrangementer, f.eks. middage, grillfester, familiesammenkomster osv.

Det vandafvisende og vejrbestandige tag og gardinerne er lavet i polyesterstof med en polyamid-belægning (PA). Rammen er solidt konstrueret med stærkt pulverlakeret stål og er derfor rustbestandigt og meget stabilt. Markisen har et stilfuldt dobbeltventilerende design, der skaber bedre ventilering. Polyestergardinerne er nemme at rengøre og kan lukkes for at skabe en afskærmning eller kan holdes væk med de inkluderede gardinsnore.

Denne pavillon vil være det helt perfekte valg til dine sammenkomster i haven. Den er nem at samle.

  • Farve: Antracitgrå
  • Materiale: Pulverlakeret stålramme + vandafvisende stof
  • Produktmål: 360 x 312 x 265 cm (L x B x H)
  • Diagonal længde: 360 cm
  • Sidelængde: 180 cm
  • Benhøjde: 200 cm
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig