Havebænk 120 cm massivt teaktræ

Denne stilfulde, S-formede bænk er behagelig og vil tilføje et strejf af raffinement og elegance til din have, terrasse eller stue. Den romantiske havebænk har et unikt sæde, hvorpå to personer kan sidde i hver sin retning. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter finslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Du kan beholde dens naturlige farve eller tilføje et lag maling eller anden finish i din yndlingsfarve. Havebænken i massivt teaktræ kræver meget lidt vedligeholdelse og pleje. Vi anbefaler at behandle produktet med teakolie eller en vandbaseret finish for at øge dets levetid.
Varenummer: 44581

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 2.649,00 kr

Nu: 1.999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne stilfulde, S-formede bænk er behagelig og vil tilføje et strejf af raffinement og elegance til din have, terrasse eller stue.

Den romantiske havebænk har et unikt sæde, hvorpå to personer kan sidde i hver sin retning. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter finslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Du kan beholde dens naturlige farve eller tilføje et lag maling eller anden finish i din yndlingsfarve. Havebænken i massivt teaktræ kræver meget lidt vedligeholdelse og pleje.

Vi anbefaler at behandle produktet med teakolie eller en vandbaseret finish for at øge dets levetid.

  • Materiale: Fintslebet teak hårdttræ (ubehandlet)
  • Mål: 120 x 51 x 85 cm (B x D x H)
  • Sædedybde: 47 cm
  • Sædehøjde fra jorden: 45 cm
  • Egnet til udendørs og indendørs brug
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig