Havebænk 120 cm polyrattan og massivt akacietræ sort

Vores havebænk i polyrattan kombinerer stil og funktionalitet, og den er et ideelt valg til afslapning nær swimmingpoolen, på din terrasse eller i haven. Bænken er nem at rengøre med en fugtig klud takket være det vandafvisende polyrattan, og den er egnet til daglig brug. Udendørsbænken har ben i massivt akacietræ, hvilket gør den yderst stabil og holdbar. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt. Denne bænk er nem at samle. Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker bænken til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dens levetid.
Varenummer: 46488

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores havebænk i polyrattan kombinerer stil og funktionalitet, og den er et ideelt valg til afslapning nær swimmingpoolen, på din terrasse eller i haven.

Bænken er nem at rengøre med en fugtig klud takket være det vandafvisende polyrattan, og den er egnet til daglig brug. Udendørsbænken har ben i massivt akacietræ, hvilket gør den yderst stabil og holdbar. Håndværket og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt. Denne bænk er nem at samle.

Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker bænken til i regn-, sne- og frostvejr eller under andre barske vejrforhold for at forlænge dens levetid.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyrattan + ben i massivt akacietræ
  • Mål: 120 x 40 x 40 cm (B x D x H)
  • Let at rengøre med en fugtig klud
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig