Havebord 123 x 60 x 74 cm polyrattan grå

Ved at kombinere stil og funktion vil vores rattanhavebord helt sikkert blive midtpunktet i din have, gårdhave eller på terrassen. Havebordet er lavet af vandafvisende og vedligeholdelsesfri polyrattan, der er nemt at rengøre med en fugtig klud, og det er perfekt til udendørs brug. Takket være stålstellet er dette bord særdeles stabilt og sikkert. Derudover tilføjer glasbordpladen et luksuriøst touch til dit udendørsrum. Med en længde på 123 cm har dette spisebord rigelig plads til tallerkener, bestik, mad mv. Dette bord er nemt at montere. Bemærk: Vi anbefaler at dække bordet til i regn, sne og frost.
Varenummer: 46449

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Ved at kombinere stil og funktion vil vores rattanhavebord helt sikkert blive midtpunktet i din have, gårdhave eller på terrassen.

Havebordet er lavet af vandafvisende og vedligeholdelsesfri polyrattan, der er nemt at rengøre med en fugtig klud, og det er perfekt til udendørs brug. Takket være stålstellet er dette bord særdeles stabilt og sikkert. Derudover tilføjer glasbordpladen et luksuriøst touch til dit udendørsrum. Med en længde på 123 cm har dette spisebord rigelig plads til tallerkener, bestik, mad mv. Dette bord er nemt at montere.

Bemærk: Vi anbefaler at dække bordet til i regn, sne og frost.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Polyrattan + stålstel
  • Materiale, bordplade: Hærdet glas
  • Mål: 123 x 60 x 74 cm (L x B x H)
  • Let at rengøre
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig