Havebord 123x60x74 cm massivt akacietræ antracitgrå og brun

Dette udendørsbord i rattan vil være en fremragende tilføjelse til dit udendørsområde. Med sit underspillede men stilfulde design vil det give et strejf af moderne elegance til din terrasse, balkon eller have. Dette bord, som er lavet af vejrbestandigt og vandtæt polyrattan, er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug. Det pulverlakerede stålstel gør sættet særdeles robust og holdbart. Det er nemt at flytte rundt takket være den lette konstruktion. Bordpladen er lavet af massivt akacietræ med en naturlig olielakering, et tropisk hårdt træ, som er vejrbestandigt og yderst holdbart. Dette bord er let at samle. Bemærk: Vi anbefaler at dække bordet til i regn, sne og frost.
Varenummer: 46451

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette udendørsbord i rattan vil være en fremragende tilføjelse til dit udendørsområde. Med sit underspillede men stilfulde design vil det give et strejf af moderne elegance til din terrasse, balkon eller have.

Dette bord, som er lavet af vejrbestandigt og vandtæt polyrattan, er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug. Det pulverlakerede stålstel gør sættet særdeles robust og holdbart. Det er nemt at flytte rundt takket være den lette konstruktion. Bordpladen er lavet af massivt akacietræ med en naturlig olielakering, et tropisk hårdt træ, som er vejrbestandigt og yderst holdbart.

Dette bord er let at samle. Bemærk: Vi anbefaler at dække bordet til i regn, sne og frost.

  • Farve: Antracitgrå og brun
  • Materiale: Pulverlakeret stålstel + polyrattan
  • Bordpladens materiale: Massivt akacietræ med en naturlig olielakering
  • Mål: 123 x 60 x 74 cm (L x B x H)
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig