Havebord 180 x 90 x 72 cm stål mørkegrå

Dette metalspisebord har et lameldesign og vil tilføje et strejf af industriel stil til din gårdhave, have eller spisestue. Dette moderne spisebord er fantastisk til at nyde et måltid med din familie eller venner. Spisebordet er lavet af robust stål, der er e-belagt og derefter pulverlakeret. E-belægningen (elektroforetisk belægning) påføres for at gøre bordet modstandsdygtig over for rust, vejr og langvarig udendørs brug, mens pulverlakken hjælper med at forbedre holdbarheden. Haven bordet er let at rengøre og vedligeholde. Bordet er let at samle.
Varenummer: 44260

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.199,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette metalspisebord har et lameldesign og vil tilføje et strejf af industriel stil til din gårdhave, have eller spisestue. Dette moderne spisebord er fantastisk til at nyde et måltid med din familie eller venner.

Spisebordet er lavet af robust stål, der er e-belagt og derefter pulverlakeret. E-belægningen (elektroforetisk belægning) påføres for at gøre bordet modstandsdygtig over for rust, vejr og langvarig udendørs brug, mens pulverlakken hjælper med at forbedre holdbarheden. Haven bordet er let at rengøre og vedligeholde.

Bordet er let at samle.

  • Farve: Mørkegrå
  • Materiale: E-belagt, pulverlakeret stål
  • Mål: 180 x 90 x 72 cm (L x B x H)
  • Lameldesign
  • Rust- og vejrbestandigt
  • Egnet til udendørs og indendørs brug
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig