Havebord 180 x 90 x 75 cm massivt teaktræ

Dette udendørsspisebord i teaktræ har et klassisk design og er perfekt til udendørsspisning i haven eller på terrassen. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Overfladen er let at rengøre med en fugtig klud. Bordpladen har et parasolhul, så du kan nyde sommerbrisen uden at bekymre dig om den brændende sol. Pakken indeholder 1 spisebord. Bemærk venligst, at en parasol ikke medfølger.
Varenummer: 43030

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette udendørsspisebord i teaktræ har et klassisk design og er perfekt til udendørsspisning i haven eller på terrassen.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Overfladen er let at rengøre med en fugtig klud. Bordpladen har et parasolhul, så du kan nyde sommerbrisen uden at bekymre dig om den brændende sol. Pakken indeholder 1 spisebord. Bemærk venligst, at en parasol ikke medfølger.

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Mål: 180 x 90 x 75 cm (L x B x H)
  • Bordplade med hul til parasol (parasol medfølger ikke)
  • Diameter, parasolhul: 5 cm
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig