Havebord i polyrattan og massivt akacietræ 240 x 90 x 74 cm

Vores stilfulde spisebord i polyrattan vil blive fokuspunktet i din have eller på din terrasse! Dette bord er lavet af vandafvisende polyrattan, det er let at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug. Det pulverlakerede stålstel gør bordet stærkt og robust. Bordpladen er lavet af akacietræ, et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og holdbart for flere års brug. Det har fået en finish med naturlig olie. Håndværket og de smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Det er let at flytte rundt takket være sin lette konstruktion. Bordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert spisebord unikt. Vi anbefaler, at du dækker bordet til i regn, sne og frost for at forlænge dets levetid.
Varenummer: 43940

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores stilfulde spisebord i polyrattan vil blive fokuspunktet i din have eller på din terrasse!

Dette bord er lavet af vandafvisende polyrattan, det er let at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug. Det pulverlakerede stålstel gør bordet stærkt og robust. Bordpladen er lavet af akacietræ, et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og holdbart for flere års brug. Det har fået en finish med naturlig olie. Håndværket og de smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Det er let at flytte rundt takket være sin lette konstruktion. Bordet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert spisebord unikt. Vi anbefaler, at du dækker bordet til i regn, sne og frost for at forlænge dets levetid.

  • Farve: Brun og sort
  • Materiale: Polyrattan + bordplade i massivt akacietræ + pulverlakeret stålstel
  • Mål, bord: 240 x 90 x 74 cm (L x B x H)
  • Bordplade, mål (hver): 84 x 56 cm (L x B)
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig