Havebord stålnet 150 x 90 x 72 cm

Dette metalspisebord har et stilfuldt trådnetdesign og vil tilføje et strejf af moderne stil til din terrasse, have eller spisestue. Dette moderne spisebord i industristil er fantastisk, når du vil nyde en middag med din familie eller venner. Bordet er lavet af robust stål, som er blevet behandlet med en e-lakering og pulverlakering. Metalbordet er stærkt, holdbart, vejr- og rustbestandigt. Det er også særdeles nemt at rengøre og vedligeholde takket være lakeringen. Trådnetdesignet giver bordet et elegant look. De buede bordben er tynde men stabile og øger det æstetiske udseende. Montering er let.
Varenummer: 42723

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette metalspisebord har et stilfuldt trådnetdesign og vil tilføje et strejf af moderne stil til din terrasse, have eller spisestue. Dette moderne spisebord i industristil er fantastisk, når du vil nyde en middag med din familie eller venner.

Bordet er lavet af robust stål, som er blevet behandlet med en e-lakering og pulverlakering. Metalbordet er stærkt, holdbart, vejr- og rustbestandigt. Det er også særdeles nemt at rengøre og vedligeholde takket være lakeringen. Trådnetdesignet giver bordet et elegant look. De buede bordben er tynde men stabile og øger det æstetiske udseende.

Montering er let.

  • Farve: Antracitgrå
  • Materiale: Stål (behandlet med e-lakering og pulverlakering)
  • Mål: 150 x 90 x 72 cm (L x B x H)
  • Trådnetdesign
  • Rust- og vejrbestandigt
  • Egnet til både indendørs og udendørs brug
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig