Havebruser i massivt teaktræ 70 x 75 x 204 cm

Tag et forfriskende brusebad under åben himmel med vores havebruser i massivt teak! Denn havebruser lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Røret er lavet af rustfrit stål. Vores havebruser har et drejegreb og et bruserhoved i en ideel højde og er nem at bruge. Bruseren er stabil og giver et sikkert sted at stå under brusebadet takket være den store, skridsikre bund. Med sit tidløse design udstråler udendørsbruseren en rustik charme, og den vil være en iøjnefaldende tilføjelse til din have. Produktet skal samles.
Varenummer: 44667

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Tag et forfriskende brusebad under åben himmel med vores havebruser i massivt teak!

Denn havebruser lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Røret er lavet af rustfrit stål. Vores havebruser har et drejegreb og et bruserhoved i en ideel højde og er nem at bruge.

Bruseren er stabil og giver et sikkert sted at stå under brusebadet takket være den store, skridsikre bund. Med sit tidløse design udstråler udendørsbruseren en rustik charme, og den vil være en iøjnefaldende tilføjelse til din have.

Produktet skal samles.

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish + rustfrit stål
  • Produktmål: 70 x 75 x 204 cm (B x D x H)
  • Base, mål: (40-70) x 75 cm (B x D)
  • Brusehoveddiameter: 15 cm
  • Bruserhovedhøjde fra jorden: 185 cm
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig