Havelænestol massivt teaktræ

Denne stilfulde havestol i teaktræ vil være en fremragende tilføjelse til din have eller terrasse. Den er ideel, når du sidder udenfor og snakker med venner og familier, eller hvis du blot nyder vejret. Foldestolen har et klassisk design. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter finslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Stolens ryglæn har 7 lænepositioner, så du altid kan finde den mest komfortable stilling. Den er også let i vægt, hvilket gør den nem at flytte rundt. Stolen kan foldes for at spare plads, når den ikke er i brug. Pakken indeholder 1 foldbar havestol.
Varenummer: 43028

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne stilfulde havestol i teaktræ vil være en fremragende tilføjelse til din have eller terrasse. Den er ideel, når du sidder udenfor og snakker med venner og familier, eller hvis du blot nyder vejret.

Foldestolen har et klassisk design. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter finslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Stolens ryglæn har 7 lænepositioner, så du altid kan finde den mest komfortable stilling. Den er også let i vægt, hvilket gør den nem at flytte rundt. Stolen kan foldes for at spare plads, når den ikke er i brug. Pakken indeholder 1 foldbar havestol.

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Mål: 57 x 71,5 x 109 cm (B x D x H)
  • Sædebredde: 47,5 cm
  • Sædedybde: 40 cm
  • Sædehøjde fra jorden: 45 cm
  • Armlænshøjde fra gulvet: 64 cm
  • 7 lænestillinger
  • Pakken indeholder 1 foldbar stol
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig