Haveloungesæt 4 dele med hynder polyrattan sort

Dette møbelsæt i rattan består af: 1 bord, 3 stole og 4 løse hynder. Det brugte materiale, PE-rattan, er en syntetisk fiber, som er specielt udviklet til havemøbler. Dette materiale er 100 % vandtæt, vejrbestandigt, UV-resistent, plet-resistent, nemt at rengøre og vigtigst af alt miljøvenligt. Bordpladen er lavet i semi-transparent glas. Sættet er perfekt til at modstå alle vejrets negative indflydelser, så det holder sig flot hele året rundt uden at gå i stykker. De løse hynder er vejrbestandige og kan også vaskes. Stolene og bordet har et let stel, så de er nemme at flytte.
Varenummer: 40474

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette møbelsæt i rattan består af: 1 bord, 3 stole og 4 løse hynder. Det brugte materiale, PE-rattan, er en syntetisk fiber, som er specielt udviklet til havemøbler. Dette materiale er 100 % vandtæt, vejrbestandigt, UV-resistent, plet-resistent, nemt at rengøre og vigtigst af alt miljøvenligt. Bordpladen er lavet i semi-transparent glas.

Sættet er perfekt til at modstå alle vejrets negative indflydelser, så det holder sig flot hele året rundt uden at gå i stykker. De løse hynder er vejrbestandige og kan også vaskes. Stolene og bordet har et let stel, så de er nemme at flytte.

  • Farve: Sort
  • Hyndefarve: Cremefarvet
  • Mål, sofa: 110 x 61 x 76,5 cm (L x B x H)
  • Mål, stol: 70 x 61 x 76,5 cm (L x B x H)
  • Mål, bord: 85 x 50 x 37 cm (L x B x H)
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig