Haveloungesæt 8 dele med hynder polyrattan hvid

Dette møbelsæt i rattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Du kan bruge det i haven til at nyde en afslappet, solrig eftermiddag med venner og familie. Sættet har et slidstærkt, pulverlakeret stålstel som gør det stærkt og holdbart. De 6 cm tykke sæde- og ryghynder yder fremragende siddekomfort. Sættet er lavet i vejrbestandigt og vandtæt polyrattan, og det er designet til brug hele året. Et sofabord med en bordplade i glas er også inkluderet i pakken. Møbelsættet vil med sikkerhed blive samlingspunket i din have eller på terrassen. Pakken inkluderer 3 x hjørnesæde, 3 x sæde med armlæn, 1 x taburet, 1 x sofabord med bordplade i glas, 7 x sædehynde, 9 x ryghynde. Bemærk: Vi anbefaler at dække sættet til i regn, sne og frost.
Varenummer: 41265

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

10.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette møbelsæt i rattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Du kan bruge det i haven til at nyde en afslappet, solrig eftermiddag med venner og familie.

Sættet har et slidstærkt, pulverlakeret stålstel som gør det stærkt og holdbart. De 6 cm tykke sæde- og ryghynder yder fremragende siddekomfort. Sættet er lavet i vejrbestandigt og vandtæt polyrattan, og det er designet til brug hele året.

Et sofabord med en bordplade i glas er også inkluderet i pakken. Møbelsættet vil med sikkerhed blive samlingspunket i din have eller på terrassen.

Pakken inkluderer 3 x hjørnesæde, 3 x sæde med armlæn, 1 x taburet, 1 x sofabord med bordplade i glas, 7 x sædehynde, 9 x ryghynde.

Bemærk: Vi anbefaler at dække sættet til i regn, sne og frost.

  • Hyndefarve: Hvid
  • Hyndefarve: Sort
  • Tykkelse, hynde: 6 cm
  • Hyndemateriale: 100 % polyester
  • Produktmål: 280 x 210 x 53,5 cm (L x B x H)
  • Sofabord, mål: 74 x 74 x 26 cm (L x B x H)
  • Vaskbart hyndebetræk: Ja
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig