Haveottoman af træpaller med rød hynde træ sort

Vores haveottoman af træpaller vil være et perfekt valg, når du vil slappe af og nyde vejret. Med et tidløst design af træpaller vil fodskamlen i træ tilføje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue. Du kan også fjerne hynden og forvandle den til et sofabord! Den udendørs fodskammel er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrasseottoman har en massiv konstruktion og kræver kun lav vedligeholdelse. Vores siddeplads til haven leveres med en blød, tykt polstret hynde, så den vil give dig den bedste komfort. Haveottomanen er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.
Varenummer: 277409

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores haveottoman af træpaller vil være et perfekt valg, når du vil slappe af og nyde vejret. Med et tidløst design af træpaller vil fodskamlen i træ tilføje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue. Du kan også fjerne hynden og forvandle den til et sofabord!

Den udendørs fodskammel er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrasseottoman har en massiv konstruktion og kræver kun lav vedligeholdelse. Vores siddeplads til haven leveres med en blød, tykt polstret hynde, så den vil give dig den bedste komfort.

Haveottomanen er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.

  • Hyndefarve: Rød
  • Materiale: Sort imprægneret fyrretræ
  • Mål (med hynde): 60 x 60 x 35 cm (B x D x H)
  • Tykkelse, hynde: 10 cm
  • Egnet til både udendørs og indendørs brug
  • Pakken indeholder 1 ottoman med aftagelig sædehynde
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig