Haveottoman træpaller grå

Vores haveottoman af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret. Ottomanen i træ har et tidløst træpalledesign, og den vil tilføje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue. Den kan også bruges som en fodstøtte eller et sofabord! Denne haveottoman er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrasseottoman har en massiv konstruktion og kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores haveottoman give den bedste komfort til dig og dine gæster. Haveottomanen er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.
Varenummer: 44696

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores haveottoman af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret. Ottomanen i træ har et tidløst træpalledesign, og den vil tilføje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue. Den kan også bruges som en fodstøtte eller et sofabord!

Denne haveottoman er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrasseottoman har en massiv konstruktion og kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores haveottoman give den bedste komfort til dig og dine gæster.

Haveottomanen er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Imprægneret fyrretræ
  • Mål: 60 x 60 x 25 cm (B x D x H)
  • Egnet til både indendørs og udendørs brug
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig