Haveredskabsskur fyrretræ 85 x 48 x 177 cm

Vores opbevaringsskur i træ udstråler en rustik charme og vil være en praktisk tilføjelse til din terrasse eller have. Med 3 hylder og 1 stort rum giver haveskuret rigelig plads til organisering af værktøj, haveudstyr og mere. Dette udendørs opbevaringsskab er lavet af fyrretræ, hvilket er miljøvenligt. Det imprægnerede fyrretræ er slidstærkt, vejrbestandigt og rådresistent. Taget er desuden foret med et vandtæt tjærepapirfilt. Opbevaringsskabet i træ er nemt at montere. Bemærk venligst, at træ er et naturligt produkt, og det kan vise ufuldkommenheder.
Varenummer: 45138

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores opbevaringsskur i træ udstråler en rustik charme og vil være en praktisk tilføjelse til din terrasse eller have. Med 3 hylder og 1 stort rum giver haveskuret rigelig plads til organisering af værktøj, haveudstyr og mere.

Dette udendørs opbevaringsskab er lavet af fyrretræ, hvilket er miljøvenligt. Det imprægnerede fyrretræ er slidstærkt, vejrbestandigt og rådresistent. Taget er desuden foret med et vandtæt tjærepapirfilt.

Opbevaringsskabet i træ er nemt at montere. Bemærk venligst, at træ er et naturligt produkt, og det kan vise ufuldkommenheder.

  • Materiale: Grønimprægneret fyrretræ
  • Mål: 85 x 48 x 177 cm (B x D x H)
  • Hylde, mål: 42,5 x 39,5 cm (B x D)
  • Tag med et vandtæt tjærepapirfilt
  • Miljøvenligt
  • Modstandsdygtig over for vejr og råd
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig