Havestole med hynder 2 stk. polyrattan brun

Vores sæt bestående af behagelige lænestole i polyrattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Sættet vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen! Stolene er lavet af polyrattan, hvilket er let i vægt, vandafvisende, nemt at rengøre og designet til udendørsbrug året rundt. De pulverlakerede stålstel tilbyder også fantastisk stabilitet og sikrer deres fremragende holdbarhed. Den ergonomisk designede form og de tyktpolstrede, aftagelige hynder med skumfyld giver den ultimative siddekomfort. Hyndernes polyesterbetræk kræver lav vedligeholdelse og kan nemt tages af og vaskes. Stolene er lette at samle. Pakken indeholder 2 lænestole, 2 sædehynder og 2 rygpuder. Bemærk: Vi anbefaler at dække møbelsættet til i regn, sne og frost.
Varenummer: 44148

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores sæt bestående af behagelige lænestole i polyrattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Sættet vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen!

Stolene er lavet af polyrattan, hvilket er let i vægt, vandafvisende, nemt at rengøre og designet til udendørsbrug året rundt. De pulverlakerede stålstel tilbyder også fantastisk stabilitet og sikrer deres fremragende holdbarhed. Den ergonomisk designede form og de tyktpolstrede, aftagelige hynder med skumfyld giver den ultimative siddekomfort. Hyndernes polyesterbetræk kræver lav vedligeholdelse og kan nemt tages af og vaskes. Stolene er lette at samle. Pakken indeholder 2 lænestole, 2 sædehynder og 2 rygpuder.

Bemærk: Vi anbefaler at dække møbelsættet til i regn, sne og frost.

  • Farve: Brun og cremefarvet
  • Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel
  • Hynde- og pudebetræk, materiale: 100 % polyester
  • Lænestol, mål: 64 x 65 x 90 cm (B x D x H)
  • Sædebredde: 54 cm
  • Sædedybde: 49 cm
  • Sædehøjde fra gulvet uden hynde: 41 cm
  • Armlænhøjde fra jorden: 54 cm
  • Pakken indeholder 2 lænestole, 2 sædehynder og 2 rygpuder
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig