Hegnsbindetråd 250 m 2 mm stål

Dette hegnsbindetråd i stål er omkostningseffektivt og prisvenligt med alsidige anvendelsesmuligheder. Med en samlet længde på 250 m er det et perfekt valg, når du skal binde hegnsstolper godt fast. Stabiliteten og robustheden forbedres, når du bruger denne bindetråd, og den kan bruges til en lang række anvendelsesmuligheder såsom på byggepladser, landskabsområder og forstærkninger af alle slags. Denne bindetråd er lavet af galvaniseret stål, og den er rustbestandig, hvilket sikrer langvarigt brug. Takket være trådens høje kvalitet er den både vedligeholdelsesfri og nem at anvende.
Varenummer: 144483

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette hegnsbindetråd i stål er omkostningseffektivt og prisvenligt med alsidige anvendelsesmuligheder. Med en samlet længde på 250 m er det et perfekt valg, når du skal binde hegnsstolper godt fast.

Stabiliteten og robustheden forbedres, når du bruger denne bindetråd, og den kan bruges til en lang række anvendelsesmuligheder såsom på byggepladser, landskabsområder og forstærkninger af alle slags. Denne bindetråd er lavet af galvaniseret stål, og den er rustbestandig, hvilket sikrer langvarigt brug.

Takket være trådens høje kvalitet er den både vedligeholdelsesfri og nem at anvende.

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Galvaniseret ståltråd
  • Længde: 250 m
  • Tråddiameter: 2 mm
  • Perfekt til hegnskonstruktion samt forstærkninger af alle slags
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig