Hjørnesofa af træpaller træ gyldenbrun

Vores hjørnebænk af træpaller til haven vil være et perfekt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og hyggesnakke med din familie eller venner. Med et tidløst design af træpaller vil hjørnebænken tilføje et strejf af rustik charme på din terrasse, i din have eller stue. Denne udendørs pallebænk er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne hjørnebænk af træpaller til terrassen har en massiv konstruktion og kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores udendørs pallebænk forvandles sig til et indbydende loungesæt til haven og tilbyde den bedste komfort til dig og dine gæster. Havehjørnebænken af træpaller er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.
Varenummer: 45766

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores hjørnebænk af træpaller til haven vil være et perfekt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og hyggesnakke med din familie eller venner. Med et tidløst design af træpaller vil hjørnebænken tilføje et strejf af rustik charme på din terrasse, i din have eller stue.

Denne udendørs pallebænk er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne hjørnebænk af træpaller til terrassen har en massiv konstruktion og kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores udendørs pallebænk forvandles sig til et indbydende loungesæt til haven og tilbyde den bedste komfort til dig og dine gæster.

Havehjørnebænken af træpaller er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.

  • Farve: Gyldenbrun
  • Materiale: Imprægneret fyrretræ
  • Mål: 110 x 65 x 55 cm (B x D x H)
  • Siddehøjde: 25 cm
  • Egnet til både udendørs og indendørs brug
  • Kan samles på både venstre og højre side
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig