Højbed 50x100 cm massivt fyrretræ

Vores stabelbare højbed er ideelt til dyrkning af grøntsager samt såning af blomster og planter. Det er et perfekt valg til DIY-entusiaster, der ønsker at dekorere deres haver, altaner, verandaer, terrasser mv. Haveplantekassen har hængslede hjørner i galvaniseret metal med et sammenlåseligt, stabelbart design. Det giver dig mulighed for at stable flere kasser (medfølger ikke) for at skabe forskellige opstillinger. Den kan også foldes sammen, når den ikke er i brug, for at spare plads og for let transport. Højbedet er lavet af vejrbestandigt, massivt fyrretræ, hvilket gør det perfekt til udendørsbrug hele året rundt, og det tilføjer samtidig et strejf af naturlig charme til dit udendørsområde. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.
Varenummer: 3055164

Lagerstatus: På lager

449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores stabelbare højbed er ideelt til dyrkning af grøntsager samt såning af blomster og planter. Det er et perfekt valg til DIY-entusiaster, der ønsker at dekorere deres haver, altaner, verandaer, terrasser mv.

Haveplantekassen har hængslede hjørner i galvaniseret metal med et sammenlåseligt, stabelbart design. Det giver dig mulighed for at stable flere kasser (medfølger ikke) for at skabe forskellige opstillinger. Den kan også foldes sammen, når den ikke er i brug, for at spare plads og for let transport. Højbedet er lavet af vejrbestandigt, massivt fyrretræ, hvilket gør det perfekt til udendørsbrug hele året rundt, og det tilføjer samtidig et strejf af naturlig charme til dit udendørsområde.

Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.

  • Materiale: Massivt fyrretræ
  • Mål, plantekasse: 50 x 100 x 19 cm (B x D x H)
  • Pladetykkelse: 19 mm
  • Med hængslede, galvaniserede metalhjørner
  • Kan stables
  • Kan foldes sammen
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig