Højbede 3 stk. 50x100 cm massivt fyrretræ

Vores stabelbare højbede er ideelle til dyrkning af en lang række blomster, grøntsager eller planter. De er et perfekt valg til gør-det-selv-entusiaster, der vil dekorere deres have, altan, terrasse, gårdhave m.v. Plantekasserne har hængslede, galvaniserede metalhjørner med et sammenlåseligt, stabelbart design. Det giver dig mulighed for at stable flere enheder (ikke inkluderet) for at lave forskellige opstillinger. Plantekasserne kan også foldes sammen, når de ikke er i brug, for at spare plads og for let transport. Disse højbede er lavet af vejrbestandigt, massivt fyrretræ, hvilket gør dem perfekt egnede til udendørs brug hele året og tilføjer samtidigt et strejf af naturlig charme til dit udendørsområde. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.
Varenummer: 3055165

Lagerstatus: På lager

849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores stabelbare højbede er ideelle til dyrkning af en lang række blomster, grøntsager eller planter. De er et perfekt valg til gør-det-selv-entusiaster, der vil dekorere deres have, altan, terrasse, gårdhave m.v.

Plantekasserne har hængslede, galvaniserede metalhjørner med et sammenlåseligt, stabelbart design. Det giver dig mulighed for at stable flere enheder (ikke inkluderet) for at lave forskellige opstillinger. Plantekasserne kan også foldes sammen, når de ikke er i brug, for at spare plads og for let transport. Disse højbede er lavet af vejrbestandigt, massivt fyrretræ, hvilket gør dem perfekt egnede til udendørs brug hele året og tilføjer samtidigt et strejf af naturlig charme til dit udendørsområde.

Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.

  • Materiale: Massivt fyrretræ
  • Mål, plantekasse (hver): 50 x 100 x 19 cm (B x D x H)
  • Pladetykkelse: 19 mm
  • Med hængslede, galvaniserede metalhjørner
  • Kan stables
  • Kan foldes sammen
  • Pakken indeholder:
  • 3 x højbed
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig