Højskab massivt genanvendt træ 150 x 40 x 152 cm

Højskabet vil være en fremragende tilføjelse til dit interiør. Højskabet er lavet af massivt, genanvendt træ, der er blevet taget fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle bygninger under nedrivning og kan bestå af mange forskellige typer træ som sheesham (rosentræ), fyr, teak, bøg, eg, ceder, mangotræ og akacie osv. Dette betyder, at det genanvendte træ bibeholder karakteristikkerne af disse forskellige trætyper. Genanvendt træ er allerede aldret, forvitret og tørret, så det ikke skrumper eller bøjer. Tegn på slid og en synlig fiberstruktur giver hvert møbel sin egen historie og unikke udseende. Skænken giver masser af opbevaringsplads til at holde din forskellige genstande pænt organiseret. Håndværket føjer til skabets vintagestil. Hvert trin i byggeprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Det er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 246676

Lagerstatus: På lager Afsendes om 10-12 dage

17.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Højskabet vil være en fremragende tilføjelse til dit interiør.

Højskabet er lavet af massivt, genanvendt træ, der er blevet taget fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle bygninger under nedrivning og kan bestå af mange forskellige typer træ som sheesham (rosentræ), fyr, teak, bøg, eg, ceder, mangotræ og akacie osv. Dette betyder, at det genanvendte træ bibeholder karakteristikkerne af disse forskellige trætyper. Genanvendt træ er allerede aldret, forvitret og tørret, så det ikke skrumper eller bøjer. Tegn på slid og en synlig fiberstruktur giver hvert møbel sin egen historie og unikke udseende.

Skænken giver masser af opbevaringsplads til at holde din forskellige genstande pænt organiseret. Håndværket føjer til skabets vintagestil. Hvert trin i byggeprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Det er nemt at samle.

Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt genanvendt træ
  • Mål: 150 x 40 x 152 cm (B x D x H)
  • Med rigelig opbevaringsplads
  • Poleret, malet og lakeret
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr.
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig