Højskab på hjul 38 x 30 x 143 cm massiv ru mangotræ

Dette højskab er både raffineret og stilfuldt, og det tilføjer et strejf af vintagecharme og industriel stil med det massive mangotræ og stålhjul. Dette højskab i vintagestil har 1 skuffe, 2 døre og 2 hylder, hvilket giver rigeligt med plads til opbevaring og fremvisning af dine personlige ejendele. Det holdbare højskab er lavet af massivt, ru mangotræ, hvilket er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke brune eller gyldne striber og konturer på overfladen. Det udsøgte håndværk og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Skabet er 100 % håndlavet, og hvert trin i processen er udført med den største omhu, både polering, maling eller lakering. De pulverlakerede stålhjul bidrager til skabets fleksibilitet og mobilitet og føjer derudover til det massive træskabs industrielle charme. Dette produkt er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores skabe unikke. Udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 285828

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette højskab er både raffineret og stilfuldt, og det tilføjer et strejf af vintagecharme og industriel stil med det massive mangotræ og stålhjul.

Dette højskab i vintagestil har 1 skuffe, 2 døre og 2 hylder, hvilket giver rigeligt med plads til opbevaring og fremvisning af dine personlige ejendele. Det holdbare højskab er lavet af massivt, ru mangotræ, hvilket er et tæt og robust hårdttræ, som har smukke brune eller gyldne striber og konturer på overfladen.

Det udsøgte håndværk og de smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Skabet er 100 % håndlavet, og hvert trin i processen er udført med den største omhu, både polering, maling eller lakering. De pulverlakerede stålhjul bidrager til skabets fleksibilitet og mobilitet og føjer derudover til det massive træskabs industrielle charme. Dette produkt er nemt at samle.

Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores skabe unikke. Udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt, ru mangotræ og stålhjul
  • Mål: 38 x 30 x 143 cm (B x D x H)
  • Med 1 skuffe, 2 døre og 2 hylder
  • Poleret, malet og lakeret
  • 100 % håndlavet
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig