Indskudsbordsæt 42 x 42 x 41,5 cm hærdet glas sort marmoreffekt

Dette indskudsbordsæt i 2 dele er et perfekt alternativ til små lejligheder eller steder med begrænset plads. Det nutidige design gør dette indskudsbordsæt til en smart tilføjelse til din stue eller dit soveværelse. Indskudsbordene er multifunktionelle. Bordene kan bruges i din stue som en praktisk overflade til drinks eller andre nødvendigheder, som du gerne vil holde inden for rækkevidde. Du kan også bruge ét af bordene i soveværelset som et unikt natbord! Indskudsbordene er lavet i hærdet sikkerhedsglas. Dette indskudsbordsæt imødekommer ikke kun dine behov for bordplads, men giver også ekstra plads i rummet og nem opbevaring, når de mindre borde gemmes under det store bord. Pakken indeholder 2 indskudsborde.
Varenummer: 284741

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette indskudsbordsæt i 2 dele er et perfekt alternativ til små lejligheder eller steder med begrænset plads. Det nutidige design gør dette indskudsbordsæt til en smart tilføjelse til din stue eller dit soveværelse.

Indskudsbordene er multifunktionelle. Bordene kan bruges i din stue som en praktisk overflade til drinks eller andre nødvendigheder, som du gerne vil holde inden for rækkevidde. Du kan også bruge ét af bordene i soveværelset som et unikt natbord! Indskudsbordene er lavet i hærdet sikkerhedsglas. Dette indskudsbordsæt imødekommer ikke kun dine behov for bordplads, men giver også ekstra plads i rummet og nem opbevaring, når de mindre borde gemmes under det store bord.

Pakken indeholder 2 indskudsborde.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Hærdet sikkerhedsglas
  • Mål, stort bord: 42 x 42 x 41,5 cm (L x B x H)
  • Mål, lille bord: 36 x 36 x 36,5 cm (L x B x H)
  • Glastykkelse: 8 mm
  • Pakken indeholder 2 indskudsbord
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig