Indskudsbordsæt i to dele massivt sheeshamtræ

Dette sæt bestående af to indskudsborde i retrostil vil være en tidløs tilføjelse til din stue, dit soveværelse eller gæsteværelse. Bordpladerne er lavet af massivt sheeshamtræ med et mat finish og vil give dit hjem et strejf af rustik charme. Den smukke træstruktur gør hvert bord unikt og en smule anderledes. Sheeshamtræ er et tropisk hårdttræ, som er berømt for sine mørke årer, og som også er kendt som rosentræ eller palisander. Metalstellet, som er yderst holdbart, giver dit interiør et industrielt flair. De robuste bordplader er ideelle til en lampe, mad og drikkevarer eller pyntegenstande såsom fotorammer, frugtkurve eller vaser. Takket være indskudsdesignet sparer disse borde en masse plads, når de ikke er i brug. Vigtig bemærkning: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt. Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 243961

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.199,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sæt bestående af to indskudsborde i retrostil vil være en tidløs tilføjelse til din stue, dit soveværelse eller gæsteværelse.

Bordpladerne er lavet af massivt sheeshamtræ med et mat finish og vil give dit hjem et strejf af rustik charme. Den smukke træstruktur gør hvert bord unikt og en smule anderledes. Sheeshamtræ er et tropisk hårdttræ, som er berømt for sine mørke årer, og som også er kendt som rosentræ eller palisander. Metalstellet, som er yderst holdbart, giver dit interiør et industrielt flair.

De robuste bordplader er ideelle til en lampe, mad og drikkevarer eller pyntegenstande såsom fotorammer, frugtkurve eller vaser. Takket være indskudsdesignet sparer disse borde en masse plads, når de ikke er i brug.

Vigtig bemærkning: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert bord unikt. Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt sheeshamtræ med et mat finish
  • Materiale, stel: Jern
  • Stort bord, mål: 70 x 70 x 26 cm (L x B x H)
  • Lille bord, mål: 60 x 60 x 21 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Let at samle
  • Sæt bestående af 2 borde
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig