Intex LED pool-vandsprøjte PP 28089

At tilføje et spektakulært lysshow til din overjordiske pool er meget nemmere end du tror. Tilslut bare LED pool-vandsprøjten til din Intex filterpumpe, og så er du klar! Den indbyggede hydroelektriske generator forsyner LED-lysene med strøm, så der er ingen irriterende ledninger eller kabler. Den passer til alle runde og rektangulære Metal Frame og Ultra Frame-pools og inkluderer en adapter A for at sikre, at alt passer sammen (32 eller 38 mm slanger). LED-lyset lyser op i hvid, rød, blå og grøn for en farverig lyseffekt i løbet af dagen eller aftenen! Nyd lysshowet, mens din familie svømmer i mørket med de multifarvede stråler, der skinner gennem en kaskade! Levering inkluderer en LED-vandsprøjte og en adapter A
Varenummer: 91057

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

At tilføje et spektakulært lysshow til din overjordiske pool er meget nemmere end du tror. Tilslut bare LED pool-vandsprøjten til din Intex filterpumpe, og så er du klar!

Den indbyggede hydroelektriske generator forsyner LED-lysene med strøm, så der er ingen irriterende ledninger eller kabler. Den passer til alle runde og rektangulære Metal Frame og Ultra Frame-pools og inkluderer en adapter A for at sikre, at alt passer sammen (32 eller 38 mm slanger). LED-lyset lyser op i hvid, rød, blå og grøn for en farverig lyseffekt i løbet af dagen eller aftenen! Nyd lysshowet, mens din familie svømmer i mørket med de multifarvede stråler, der skinner gennem en kaskade!

Levering inkluderer en LED-vandsprøjte og en adapter A

  • LED-lys i 4 klare farver: Hvid, rød, blå og grøn
  • Materiale: PP
  • Krævet vandstrøm fra pumpen: 3785-11355 l/t
  • Indbygget hydroelektrisk generator
  • Passer til alle runde og rektangulære Prism Frame og Ultra Frame-pools
  • Intet behov for batterier eller elektrisk forbindelse
  • Levering inkluderer en LED-vandsprøjte og 1 adapter A
  • Intex varenummer: 28089
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig