Intex vægmonteret overfladeskimmer Deluxe

Denne Deluxe-overfladeskimmer til poolen fra Intex skiller sig ud med sit vægmonterede design, og den er ideel til rensning af din swimmingpool. Overfladeskimmeren samarbejder med din filterpumpe for automatisk rengøring ved at opsamle blade og andet nedfald, før det synker ned på bunden af poolen. Med det justerbare monteringsbeslag kan poolskimmeren fastgøres til din pools sidevægge og flyttes op eller ned i niveau med vandets overflade. Filterkurven kan trækkes ud, og det korrosionsbestandige og kemikalieresistente plastikmateriale sikrer, at skimmeren er utrolig let at rengøre og vedligeholde. Denne automatiske overfladeskimmer kræver en filterpumpe med en minimum vandstrømningshastighed på 3785 l/t. Denne vægmonterede overfladeskimmer fra Intex gør det meget lettere at rense poolen for blade og andet snavs på en meget varm sommerdag!
Varenummer: 92023

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne Deluxe-overfladeskimmer til poolen fra Intex skiller sig ud med sit vægmonterede design, og den er ideel til rensning af din swimmingpool.

Overfladeskimmeren samarbejder med din filterpumpe for automatisk rengøring ved at opsamle blade og andet nedfald, før det synker ned på bunden af poolen. Med det justerbare monteringsbeslag kan poolskimmeren fastgøres til din pools sidevægge og flyttes op eller ned i niveau med vandets overflade. Filterkurven kan trækkes ud, og det korrosionsbestandige og kemikalieresistente plastikmateriale sikrer, at skimmeren er utrolig let at rengøre og vedligeholde. Denne automatiske overfladeskimmer kræver en filterpumpe med en minimum vandstrømningshastighed på 3785 l/t.

Denne vægmonterede overfladeskimmer fra Intex gør det meget lettere at rense poolen for blade og andet snavs på en meget varm sommerdag!

  • Materiale: PP (Polypropylen)
  • Filtreringspumpens minimale strømningshastighed: 3785 l/t
  • Med justerbart beslag
  • Kan nemt monteres på poolvæggen
  • Let at rengøre
  • Intex varenummer: 28000
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig