Knagerække massivt sheeshamtræ 118 x 40 cm

Vores knagerække i retrostil vil tilføje et strejf af naturlig charme til din bolig. Knagerækken er lavet af massivt sheeshamtræ, som er holdbart og smukt. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert produkt unikt og en smule anderledes. Knagerækken er designet med en lille hylde og to rækker med tre knager, så der er masser af plads til dine jakker, tasker, halstørklæder, hatte eller andre småting. Denne knagerække er allerede samlet, ingen samling er nødvendig. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra produkt til produkt, hvilket gør alle vores knagerækker unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246351

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores knagerække i retrostil vil tilføje et strejf af naturlig charme til din bolig.

Knagerækken er lavet af massivt sheeshamtræ, som er holdbart og smukt. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert produkt unikt og en smule anderledes. Knagerækken er designet med en lille hylde og to rækker med tre knager, så der er masser af plads til dine jakker, tasker, halstørklæder, hatte eller andre småting. Denne knagerække er allerede samlet, ingen samling er nødvendig.

Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra produkt til produkt, hvilket gør alle vores knagerækker unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt sheeshamtræ
  • Mål: 40 x 118 cm (B x H)
  • Tykkelse: 4 cm
  • Poleret, malet og lakeret
  • Med en hylde og 6 knager
  • Skal ikke samles
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig