Køkkenvogn med 2 hylder 107 x 55 x 90 cm rustfrit stål

Denne køkkenvogn med 2 hylder vil være praktisk i køkkenet eller til fester grundet sin robuste konstruktion. Den kan nemt anvendes til at servere mad og drikkevarer eller til at transportere service ud i køkkenet. De store bakker giver rigeligt med plads til den optimale præsentation af mad og drikkevarer. Stellet i robust stål gør serveringsvognen stabil og robust, selv når den er fyldt helt op. Hjulene glider let, så vognen kan flyttes rundt støjfrit og uden besvær. To af hjulene har bremser for at forhindre vognen i at rulle væk, hvilket betyder, at du også kan bruge den til opbevaring af værktøjer og andre husholdningsartikler. Køkkenvognen er nem at samle.
Varenummer: 50912

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 1.199,00 kr

Nu: 799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne køkkenvogn med 2 hylder vil være praktisk i køkkenet eller til fester grundet sin robuste konstruktion. Den kan nemt anvendes til at servere mad og drikkevarer eller til at transportere service ud i køkkenet.

De store bakker giver rigeligt med plads til den optimale præsentation af mad og drikkevarer. Stellet i robust stål gør serveringsvognen stabil og robust, selv når den er fyldt helt op. Hjulene glider let, så vognen kan flyttes rundt støjfrit og uden besvær. To af hjulene har bremser for at forhindre vognen i at rulle væk, hvilket betyder, at du også kan bruge den til opbevaring af værktøjer og andre husholdningsartikler.

Køkkenvognen er nem at samle.

  • Farve: Sølvfarvet
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Materiale, hjul: TPR (termoplast-gummi)
  • Produktmål: 107 x 55 x 90 cm (L x B x H)
  • Mål, platform: 89,5 x 50 cm (L x B)
  • Hjul, diameter: 100 mm
  • Maksimal belastningskapacitet: 340 kg
  • Med 4 drejehjul (to med bremser)
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig