Konsolbord 115 x 30 x 76 cm massivt ru mangotræ

Giv din boligindretning et strejf af elegance med vores klassiske konsolbord! Dette konsolbord er lavet af massivt mangotræ, og det vil være en glimrende tilføjelse i dit interiør. Bordet er lavet af massivt, ru mangotræ, og det har en robust bordplade, hvorpå du kan placere pyntegenstande såsom frugtkurve eller vaser. De robuste ben garanterer bordets stabilitet og holdbarhed, så det holder i mange år. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, der har smukke brune eller gyldne striber og konturer på sin overflade. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De 2 låger og 3 åbne rum giver desuden rigeligt med plads til at holde alle slags småting organiseret og inden for rækkevidde. Vigtig bemærkning: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel og gør hvert konsolbord unikt; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 282746

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Giv din boligindretning et strejf af elegance med vores klassiske konsolbord! Dette konsolbord er lavet af massivt mangotræ, og det vil være en glimrende tilføjelse i dit interiør.

Bordet er lavet af massivt, ru mangotræ, og det har en robust bordplade, hvorpå du kan placere pyntegenstande såsom frugtkurve eller vaser. De robuste ben garanterer bordets stabilitet og holdbarhed, så det holder i mange år. Mangotræ er et tæt og robust hårdttræ, der har smukke brune eller gyldne striber og konturer på sin overflade. Hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De 2 låger og 3 åbne rum giver desuden rigeligt med plads til at holde alle slags småting organiseret og inden for rækkevidde.

Vigtig bemærkning: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel og gør hvert konsolbord unikt; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Naturlig træfarve
  • Mål: 115 x 30 x 76 cm (L x B x H)
  • Materiale: Ben i massivt, ru mangotræ med en naturlig finish
  • Med 2 låger og 3 åbne rum
  • Poleret, malet og lakeret
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig