Kosmetikspejl 50 x 110 cm massivt akacietræ

Dette skønne kosmetikspejl udstråler en unik vintagecharme, der vil føje et attraktivt og dekorativt strejf til din boligindretning. Dette unikke spejl har en ramme i robust og holdbart akacietræ og udstråler retrostil. Det perfekte håndværk på rammen i massivt akacietræ føjer endnu mere charme til det smukt designede spejl. Det kan bruges på badeværelset eller i entréen, hvor det vil fungere som et kosmetikspejl, et dekorativt spejl eller et entréspejl. Ingen samling er påkrævet. Desuden kan det både placeres vandret eller lodret takket være det dobbelte ophæng bag på spejlet. Vigtig bemærkning: Træets farve og åremønster kan variere fra produkt til produkt, hvilket gør hvert spejl unikt; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 246269

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette skønne kosmetikspejl udstråler en unik vintagecharme, der vil føje et attraktivt og dekorativt strejf til din boligindretning.

Dette unikke spejl har en ramme i robust og holdbart akacietræ og udstråler retrostil. Det perfekte håndværk på rammen i massivt akacietræ føjer endnu mere charme til det smukt designede spejl. Det kan bruges på badeværelset eller i entréen, hvor det vil fungere som et kosmetikspejl, et dekorativt spejl eller et entréspejl. Ingen samling er påkrævet. Desuden kan det både placeres vandret eller lodret takket være det dobbelte ophæng bag på spejlet.

Vigtig bemærkning: Træets farve og åremønster kan variere fra produkt til produkt, hvilket gør hvert spejl unikt; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt akacietræ og glas
  • Mål: 50 x 110 cm (B x H)
  • Finish: Poleret og lakeret
  • Montering: Ingen samling påkrævet
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig