Kosmetikspejl med 2 skuffer massivt sheeshamtræ

Dette kosmetikspejl med 2 sideskuffer i massivt sheeshamtræ vil være en praktisk og attraktiv tilføjelse til dit badeværelse eller soveværelse med sit unikke design. Dette sidebord er lavet af massivt sheeshamtræ. Sheesham er et tropisk hårdttræ, som ikke bare er berømt for sine rige fibre, men også kendt som rosentræ eller palisander. Dette pyntespejl er helt håndlavet. De smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Makeupspejlet er let at samle. Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra produkt til produkt, hvilket gør alle vores pyntespejle unikke. Udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246264

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette kosmetikspejl med 2 sideskuffer i massivt sheeshamtræ vil være en praktisk og attraktiv tilføjelse til dit badeværelse eller soveværelse med sit unikke design.

Dette sidebord er lavet af massivt sheeshamtræ. Sheesham er et tropisk hårdttræ, som ikke bare er berømt for sine rige fibre, men også kendt som rosentræ eller palisander. Dette pyntespejl er helt håndlavet. De smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. Makeupspejlet er let at samle.

Vigtig bemærkning: Træfibrene og farverne kan variere fra produkt til produkt, hvilket gør alle vores pyntespejle unikke. Udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt sheeshamtræ og glas
  • Mål: 60 x 37 x 90 cm (B x D x H)
  • Poleret og lakeret
  • Med 2 rummelige sideskuffer
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig