Kunstig plante laurbærtræ med urtepotte grøn 120 cm

Giv dit hjem et strejf af grønt med dette kunstige, men livagtige laurbærtræ. Træet er 120 cm højt og vil være et glimrende valg til din bolig- eller kontorindretning. Planten har blade med perfekte detaljer, hvilket giver den et fyldigt og realistisk look, og den vil aldrig visne. Bladene har desuden en smule farveforskelle for at skabe et autentisk udseende og fornemmelse. Denne dekorative, kunstige plante er ideel til dem, som gerne vil have planter i deres hjem, men som ikke har tid til at passe dem. Pakken indeholder 1 kunstig plante og 1 urtepotte.
Varenummer: 280179

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Giv dit hjem et strejf af grønt med dette kunstige, men livagtige laurbærtræ. Træet er 120 cm højt og vil være et glimrende valg til din bolig- eller kontorindretning.

Planten har blade med perfekte detaljer, hvilket giver den et fyldigt og realistisk look, og den vil aldrig visne. Bladene har desuden en smule farveforskelle for at skabe et autentisk udseende og fornemmelse. Denne dekorative, kunstige plante er ideel til dem, som gerne vil have planter i deres hjem, men som ikke har tid til at passe dem.

Pakken indeholder 1 kunstig plante og 1 urtepotte.

  • Plantetype: Laurbærtræ
  • Farve: Grøn og brun
  • Materiale: Polyester og træ
  • Højde: 120 cm
  • Antal blade: 1395
  • Pakken indeholder 1 kunstig plante og 1 urtepotte
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig