Kunstig yuccaplante med urtepotte 90 cm grøn

Tilføj noget grønt til dit interiør med denne kunstige yuccaplante. Yuccaen er 90 cm høj og vil være det perfekte valg til dit hjem eller kontorinteriør. Planten har 33 blade med perfekte detaljer, hvilket giver den et fuldt realistisk udseende, og den vil aldrig visne. Bladene har små farvevariationer for et realistisk udseende. Denne dekorative kunstige plante er lavet af materialer af høj kvalitet og er meget holdbar. Den er ideel for dem, der ønsker at have nogle blomster i deres hjem, men mangler tid til at passe dem. Pakken indeholder 1 kunstig plante og 1 urtepotte.
Varenummer: 244429

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Tilføj noget grønt til dit interiør med denne kunstige yuccaplante. Yuccaen er 90 cm høj og vil være det perfekte valg til dit hjem eller kontorinteriør.

Planten har 33 blade med perfekte detaljer, hvilket giver den et fuldt realistisk udseende, og den vil aldrig visne. Bladene har små farvevariationer for et realistisk udseende.

Denne dekorative kunstige plante er lavet af materialer af høj kvalitet og er meget holdbar. Den er ideel for dem, der ønsker at have nogle blomster i deres hjem, men mangler tid til at passe dem.

Pakken indeholder 1 kunstig plante og 1 urtepotte.

  • Plantetype: Yuccapalme
  • Farve: Grøn
  • Bladmateriale: Plast
  • Stammemateriale: Ægte træ
  • Højde i alt: 90 cm
  • Samlet antal blade: 33
  • Inklusive en plastikkrukke: (12,5 - 18) x 14 cm (Diameter x H)
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig