Kunstige vedbendblade 10 stk. 70 cm grøn og hvid

Giv din boligindretning et grønt præg med disse virkelighedstro, men kunstige blade. Vedbendbladene er 70 cm lange, og de vil være et fremragende valg til din bolig- eller kontorindretning. Bladene har perfekte detaljer, hvilket giver dem et fyldigt og realistisk look, og de vil aldrig visne. Bladene har desuden en smule farveforskelle for at skabe et autentisk udseende og fornemmelse. Disse dekorative, kunstige blade er perfekte til dem, som gerne vil have planter i deres hjem, men som ikke har tid til at passe dem. Pakken indeholder 10 kunstige blade.
Varenummer: 280126

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Giv din boligindretning et grønt præg med disse virkelighedstro, men kunstige blade. Vedbendbladene er 70 cm lange, og de vil være et fremragende valg til din bolig- eller kontorindretning.

Bladene har perfekte detaljer, hvilket giver dem et fyldigt og realistisk look, og de vil aldrig visne. Bladene har desuden en smule farveforskelle for at skabe et autentisk udseende og fornemmelse. Disse dekorative, kunstige blade er perfekte til dem, som gerne vil have planter i deres hjem, men som ikke har tid til at passe dem.

Pakken indeholder 10 kunstige blade.

  • Plantetype: Vedbend
  • Farve: Grøn og hvid
  • Materiale: Plastik
  • Længde: 70 cm
  • Antal blade: 25
  • Pakken indeholder 10 grene
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig