Liggestol massivt akacietræ

Slap af i haven eller på terrassen på denne behagelige liggestol. Du kan tilbringe en afslappende eftermiddag udendørs, da den er perfekt til brug ved poolen, på altanen, i haven mv. Denne udendørs liggestol er lavet af holdbart akacietræ med en gråvasket finish. Den er kendetegnet ved sin fremragende vejrbestandighed. De brede armlæn, det høje ryglæn og lamelsædet tilføjer visuel skønhed samt sidde- og liggekomfort. Ryglænet og fodstøtten kan justeres, så du kan låse liggestolen fast i den ønskede stilling. Den er forsynet med to hjul, så den kan nemt flyttes rundt. Den er let at rengøre og vedligeholde.
Varenummer: 45939

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Slap af i haven eller på terrassen på denne behagelige liggestol. Du kan tilbringe en afslappende eftermiddag udendørs, da den er perfekt til brug ved poolen, på altanen, i haven mv.

Denne udendørs liggestol er lavet af holdbart akacietræ med en gråvasket finish. Den er kendetegnet ved sin fremragende vejrbestandighed. De brede armlæn, det høje ryglæn og lamelsædet tilføjer visuel skønhed samt sidde- og liggekomfort. Ryglænet og fodstøtten kan justeres, så du kan låse liggestolen fast i den ønskede stilling. Den er forsynet med to hjul, så den kan nemt flyttes rundt. Den er let at rengøre og vedligeholde.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Massivt akacietræ
  • Mål: 199 x 68 x 30/86 cm (B x D x H)
  • Ryglæn og fodstøtte kan justeres
  • Nem at flytte rundt med de indbyggede hjul
  • Vejrbestandig og let at vedligeholde
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig