Liggestol massivt akacietræ brun

Med vores liggestol i massivt akacietræ vil du altid have et behageligt sted at slappe af på din terrasse eller i din have. Den unikke træstruktur er inviterende og udstråler en naturlig charme. Liggestolen er lavet af akacietræ i høj kvalitet, som er vejrbestandigt og holdbart. Da det er vandafvisende, er stolen velegnet til både indendørs- og udendørsbrug. Den kan foldes sammen og sættes væk, når den ikke er i brug. Denne liggestol vil være den perfekte ledsager på solrige eftermiddage takket være sit ergonomiske design. Liggestolen er let at montere.
Varenummer: 46650

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Med vores liggestol i massivt akacietræ vil du altid have et behageligt sted at slappe af på din terrasse eller i din have. Den unikke træstruktur er inviterende og udstråler en naturlig charme.

Liggestolen er lavet af akacietræ i høj kvalitet, som er vejrbestandigt og holdbart. Da det er vandafvisende, er stolen velegnet til både indendørs- og udendørsbrug. Den kan foldes sammen og sættes væk, når den ikke er i brug. Denne liggestol vil være den perfekte ledsager på solrige eftermiddage takket være sit ergonomiske design.

Liggestolen er let at montere.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish
  • Mål: 184 x 55 x 64 cm (L x B x H)
  • Mål (foldet): 92 x 55 x 20 cm (L x B x H)
  • Kan foldes sammen
  • Egnet til indendørs og udendørs brug
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig