Liggestol massivt akacietræ gråvasket

Med vores liggestol i massivt akacietræ vil du altid have et behageligt sted at slappe af på din terrasse eller i din have. Den unikke træstruktur er indbydende og udstråler en naturlig charme. Denne liggestol er lavet af akacie-hårdttræ i høj kvalitet, som er vejrbestandigt og holdbart. Da det er vandafvisende, er stolen velegnet til både indendørs og udendørs brug. Den kan foldes sammen og sættes væk, når den ikke er i brug. Denne liggestol vil være den perfekte ledsager på solrige eftermiddage takket være sit ergonomiske design. Denne liggestol er let at samle.
Varenummer: 45959

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Med vores liggestol i massivt akacietræ vil du altid have et behageligt sted at slappe af på din terrasse eller i din have. Den unikke træstruktur er indbydende og udstråler en naturlig charme.

Denne liggestol er lavet af akacie-hårdttræ i høj kvalitet, som er vejrbestandigt og holdbart. Da det er vandafvisende, er stolen velegnet til både indendørs og udendørs brug. Den kan foldes sammen og sættes væk, når den ikke er i brug. Denne liggestol vil være den perfekte ledsager på solrige eftermiddage takket være sit ergonomiske design.

Denne liggestol er let at samle.

  • Farve: Gråvasket
  • Materiale: Massivt akacietræ
  • Mål: 190 x 60 x 51 cm (L x B x H)
  • Mål (foldet): 92 x 55 x 20 cm (L x B x H)
  • Foldbart for nem transport og opbevaring
  • Egnet til indendørs og udendørs brug
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig