Liggestol massivt akacietræ og textilene

Denne liggestol i træ kombinerer stil og funktion, og den vil tilføje et strejf af rustik charme til din have eller udendørsområde. Denne liggestol er fremstillet af akacietræ, som er et tropisk hårdttræ, i høj kvalitet og har en flot olieret finish, som er vejrbestandigt og særdeles holdbar. Derfor er den særdeles velegnet til udendørs brug. Takket været det kraftige textilene-stof er liggestolen vandafvisende og nem at rengøre. Ryglænet kan justeres, så du altid kan finde den mest behagelige position.
Varenummer: 45958

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 1.649,00 kr

Nu: 1.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne liggestol i træ kombinerer stil og funktion, og den vil tilføje et strejf af rustik charme til din have eller udendørsområde.

Denne liggestol er fremstillet af akacietræ, som er et tropisk hårdttræ, i høj kvalitet og har en flot olieret finish, som er vejrbestandigt og særdeles holdbar. Derfor er den særdeles velegnet til udendørs brug. Takket været det kraftige textilene-stof er liggestolen vandafvisende og nem at rengøre. Ryglænet kan justeres, så du altid kan finde den mest behagelige position.

  • Textilenefarve: Sort
  • Materiale: Akacietræ med en naturlig oliefinish + textilene-stof
  • Produktmål: 141 x 57,5 x 92 cm (L x B x H)
  • Ergonomisk design med justérbart ryglæn
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig