Liggestol massivt akacietræ

Denne klassiske havestol har et attraktivt lameldesign og vil give din have, terrasse eller udendørsområde et strejf af rustik charme. Denne solseng er lavet af slidstærkt massivt akacietræ, som er blevet lakeret med en naturlig olielakering og er kendetegnet ved sin fantastiske vejrbestandighed. Derfor er vores liggestol ekstremt velegnet til udendørs brug. Den kan nemt flyttes rundt, da den er udstyret med 2 hjul. Denne chaiselong har et praktisk bord, som kan trækkes ud, hvorpå du kan placere din telefon, solbriller, drink eller andre småting. Ryglænet kan justeres i 5 positioner, fra helt opretstående til helt fladt. Fodstøtten er også justerbar. Lamellerne på sædet og ryglænet tilbyder fremragende support og er samtidig behagelige, og de to armlæn giver dig et sted at hvile dine arme. Tag et hvil på denne dejlige liggestol!
Varenummer: 42592

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.499,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne klassiske havestol har et attraktivt lameldesign og vil give din have, terrasse eller udendørsområde et strejf af rustik charme.

Denne solseng er lavet af slidstærkt massivt akacietræ, som er blevet lakeret med en naturlig olielakering og er kendetegnet ved sin fantastiske vejrbestandighed. Derfor er vores liggestol ekstremt velegnet til udendørs brug. Den kan nemt flyttes rundt, da den er udstyret med 2 hjul. Denne chaiselong har et praktisk bord, som kan trækkes ud, hvorpå du kan placere din telefon, solbriller, drink eller andre småting.

Ryglænet kan justeres i 5 positioner, fra helt opretstående til helt fladt. Fodstøtten er også justerbar. Lamellerne på sædet og ryglænet tilbyder fremragende support og er samtidig behagelige, og de to armlæn giver dig et sted at hvile dine arme.

Tag et hvil på denne dejlige liggestol!

  • Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish
  • Produktmål: 200 x 68 x 30 - 83 cm (L x B x H)
  • Bordets mål: 31 x 27 cm (L x B)
  • Hjul gør liggestolen nem at flytte
  • Med galvaniserede skruer
  • Ryglæn og fodstøtte kan justeres
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig