Liggestol med armlæn polyrattan grå

Denne behagelige liggestol i polyrattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Den vil være ideel til afslapning nær swimmingpoolen, på din altan, terrassen eller på campingpladsen under ferier eller fritid. Vores liggestol er lavet af polyrattan, som er let i vægt, vandafvisende, nemt at rengøre og designet til udendørsbrug hele året rundt. Det pulverlakerede stålstel sikrer høj stabilitet. Liggestolens ryglæn kan justeres i fire forskellige stillinger for at opnå den mest behagelige liggestilling. Den tyktpolstrede hynde giver ultimativ komfort. Liggestolen med U-formede armlæn er æstetisk og ergonomisk designet for at give ekstra støtte. Solsengen er nem at montere.
Varenummer: 48126

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne behagelige liggestol i polyrattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Den vil være ideel til afslapning nær swimmingpoolen, på din altan, terrassen eller på campingpladsen under ferier eller fritid.

Vores liggestol er lavet af polyrattan, som er let i vægt, vandafvisende, nemt at rengøre og designet til udendørsbrug hele året rundt. Det pulverlakerede stålstel sikrer høj stabilitet. Liggestolens ryglæn kan justeres i fire forskellige stillinger for at opnå den mest behagelige liggestilling. Den tyktpolstrede hynde giver ultimativ komfort. Liggestolen med U-formede armlæn er æstetisk og ergonomisk designet for at give ekstra støtte.

Solsengen er nem at montere.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel
  • Produktmål: 195 x 68 x 95 cm (B x D x H)
  • Materiale, hynde: Polyester + bomuldsfiber
  • Sædedybde: 112 cm
  • Sædehøjde: 28 cm
  • 4 lænepositioner
  • En stor sædehynde medfølger
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig