Liggestol med bord massivt akacietræ

Sættet består af 1 liggestol og 1 foldebord og kombinerer stil med funktionalitet. Det giver samtidig en rustik charme til din have, veranda, terrasse eller andre udendørs områder. Liggestol og sidebord er lavet af slidstærkt massivt akacietræ, som er blevet lakeret med en naturlig olielakering og er kendetegnet ved sin fantastiske vejrbestandighed. Derfor er vores liggestolsæt ekstremt velegnet til udendørs brug. Den kan nemt flyttes rundt, da den er udstyret med 2 hjul. Denne chaiselong har et praktisk foldebord, hvorpå du kan placere din telefon, solbriller, drink og andre småting. Ryglænet kan justeres i 5 positioner, fra helt opretstående til helt fladt. Fodstøtten er også justerbar. Lamellerne på sædet og ryglænet giver fremragende støtte og er samtidigt behagelige, og de to armlæn giver dig et sted at hvile dine arme. Det solide foldebord giver dig ekstra plads til at have småting inden for rækkevidde. Sættet kan hurtigt foldes sammen og gemmes væk, når det ikke er i brug. Tag en slapper på denne dejlige liggestol!
Varenummer: 42594

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Sættet består af 1 liggestol og 1 foldebord og kombinerer stil med funktionalitet. Det giver samtidig en rustik charme til din have, veranda, terrasse eller andre udendørs områder.

Liggestol og sidebord er lavet af slidstærkt massivt akacietræ, som er blevet lakeret med en naturlig olielakering og er kendetegnet ved sin fantastiske vejrbestandighed. Derfor er vores liggestolsæt ekstremt velegnet til udendørs brug. Den kan nemt flyttes rundt, da den er udstyret med 2 hjul. Denne chaiselong har et praktisk foldebord, hvorpå du kan placere din telefon, solbriller, drink og andre småting.

Ryglænet kan justeres i 5 positioner, fra helt opretstående til helt fladt. Fodstøtten er også justerbar. Lamellerne på sædet og ryglænet giver fremragende støtte og er samtidigt behagelige, og de to armlæn giver dig et sted at hvile dine arme. Det solide foldebord giver dig ekstra plads til at have småting inden for rækkevidde. Sættet kan hurtigt foldes sammen og gemmes væk, når det ikke er i brug.

Tag en slapper på denne dejlige liggestol!

  • Materiale: Massivt akacietræ med en naturlig oliefinish
  • Mål, bord: 40 x 40 x 40 cm (L x B x H)
  • Liggestolens mål: 200 x 68 x 30-83 cm (L x B x H)
  • Bordets mål: 31 x 27 cm (L x B)
  • Ryglæn og fodstøtte kan justeres
  • Hjul gør liggestolen nem at flytte
  • Med galvaniserede skruer
  • Pakken indeholder:
  • 1 x liggestol
  • 1 x Firkantet foldebord
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig