Liggestol med bord massivt teaktræ

Med vores liggestol i massivt teaktræ vil du altid have et behageligt sted at slappe af på din terrasse eller i din have. Den unikke træstruktur er indbydende og udstråler en naturlig charme. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Den udendørs liggestol er forsynet med to hjul, og den kan nemt flyttes rundt. Ryglænet kan indstilles i tre stillinger fra oprejst til liggende helt fladt. Fodstøtten er også indstillelig for øget komfort. Sæde- og ryglænslamellerne tilbyder ligelgedes fremragende støtte og komfort, og de to armlæn giver dig et sted, hvor du kan hvile dine arme. Udtræksbordet og sidebordet giver dig et sted, hvor du kan have dine telefoner, solbriller, drikkevarer samt andre småting inden for nem rækkevidde. Liggestolesættet er nemt at samle. Pakken indeholder 1 liggestol med et udtræksbord og 1 foldebord.
Varenummer: 48017

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Med vores liggestol i massivt teaktræ vil du altid have et behageligt sted at slappe af på din terrasse eller i din have. Den unikke træstruktur er indbydende og udstråler en naturlig charme.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Den udendørs liggestol er forsynet med to hjul, og den kan nemt flyttes rundt. Ryglænet kan indstilles i tre stillinger fra oprejst til liggende helt fladt. Fodstøtten er også indstillelig for øget komfort. Sæde- og ryglænslamellerne tilbyder ligelgedes fremragende støtte og komfort, og de to armlæn giver dig et sted, hvor du kan hvile dine arme. Udtræksbordet og sidebordet giver dig et sted, hvor du kan have dine telefoner, solbriller, drikkevarer samt andre småting inden for nem rækkevidde.

Liggestolesættet er nemt at samle. Pakken indeholder 1 liggestol med et udtræksbord og 1 foldebord.

 • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
 • Mål, bord: 40 x 40 x 35 cm (L x B x H)
 • Mål, liggestol: 195 x 59,5 x 35 cm (L x B x H)
 • Skruemateriale: Galvaniseret stål
 • Ryglænet kan indstilles i tre positioner
 • Justérbar fodstøtte i 4 stillinger
 • Liggestol med udtræksbord
 • Montering påkrævet: Ja
 • Pakken indeholder:
 • 1 x liggestol
 • 1 x sidebord
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig