Liggestol med hynde polyrattan grå

Denne liggestol i polyrattan i høj kvalitet kombinerer stil med funktionalitet og vil med sikkerhed blive fokuspunktet i haven eller på terrassen. Liggestolen er slidstærk, nem at rengøre og egnet til daglig brug takket være det vandafvisende polyrattan. Loungesengen har et robust, pulverlakeret stålstel, hvilket gør den særdeles stabil og holdbar. Ryglænet kan justeres for den mest behagelige stilling. Den tyktpolstrede, aftagelige hynde føjer til sidde- og liggekomforten. Det vedligeholdelsesvenlige polyesterbetræk kan tages af og vaskes. Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolen til i regn, sne og frost.
Varenummer: 44455

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.049,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne liggestol i polyrattan i høj kvalitet kombinerer stil med funktionalitet og vil med sikkerhed blive fokuspunktet i haven eller på terrassen.

Liggestolen er slidstærk, nem at rengøre og egnet til daglig brug takket være det vandafvisende polyrattan. Loungesengen har et robust, pulverlakeret stålstel, hvilket gør den særdeles stabil og holdbar. Ryglænet kan justeres for den mest behagelige stilling. Den tyktpolstrede, aftagelige hynde føjer til sidde- og liggekomforten. Det vedligeholdelsesvenlige polyesterbetræk kan tages af og vaskes.

Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolen til i regn, sne og frost.

  • Farve: Grøn
  • Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel
  • Hyndebetræk, materiale: 100 % polyester
  • Tykkelse, hynde: 5 cm
  • Mål: 197 x 56 x 32 cm (B x D x H)
  • Justerbart ryglæn
  • Vaskbart hyndebetræk
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig