Liggestol med hynde polyrattan hvid

Vores liggestol i polyrattan kombinerer stil med funktionalitet og vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen! Liggestolen er lavet af vandafvisende polyrattan, så den er nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug. Liggestolen er forsynet med et pulverlakeret stålstel, hvilket gør den særdeles stabil og holdbar. Begge sider af stolen kan trækkes op og justeres i forskellige indstillinger for den mest behagelige sidde- eller liggestilling. Den iøjnefaldende, tyktpolstrede hynde med skumfyld tilbyder den ultimative komfort. Hyndens polyesterbetræk kræver lav vedligeholdelse og kan nemt tages af og vaskes. Denne liggestol er let at samle. Pakken indeholder 1 liggestol og 1 stor sædehynde. Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolen til i regn, sne og frost.
Varenummer: 43951

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.149,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores liggestol i polyrattan kombinerer stil med funktionalitet og vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen!

Liggestolen er lavet af vandafvisende polyrattan, så den er nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug. Liggestolen er forsynet med et pulverlakeret stålstel, hvilket gør den særdeles stabil og holdbar. Begge sider af stolen kan trækkes op og justeres i forskellige indstillinger for den mest behagelige sidde- eller liggestilling. Den iøjnefaldende, tyktpolstrede hynde med skumfyld tilbyder den ultimative komfort. Hyndens polyesterbetræk kræver lav vedligeholdelse og kan nemt tages af og vaskes. Denne liggestol er let at samle. Pakken indeholder 1 liggestol og 1 stor sædehynde.

Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolen til i regn, sne og frost.

  • Farve: Hvid og sort
  • Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel
  • Hyndebetræk: 100 % polyester
  • Mål: 195 x 60 x (31-68) cm (L x B x H)
  • Tykkelse, hynde: 5 cm
  • Begge sider er justérbare
  • Hyndebetræk kan vaskes
  • Let at samle
  • Pakken indeholder 1 liggestol og 1 stor sædehynde
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig